2013. április 18., csütörtök

7.Rész - Hátba szúrás

Niall teljesen levetkőztetett, és édesen puszilt meg minden egyes feltárt négyzetcentimétert. Szenvedélyesen csókolt és nekem nem volt annyi akaraterőm, hogy megállítsam. 

Reflexből fontam lábaimat a csípője köré, szoros ölelésbe zárva testeinket. Megtörtem a csókunk, levegőrét kapkodva, s szája lecsapott a nyakamra, s én elismerően ziháltam és nyögdécseltem. 

Csípte és harapta a bőröm, jeleket hagyva hogy az övé vagyok, az előző foltok tetején. Niall megnyalta az érzékeny bőrt, én megragadtam a fejét és még közelebb hoztam. 

Éreztem, ahogy kezei birtokvággyal telve masszírozzák a melleim és én a csípőmmel dörgölőztem, még jobban izgatva őt. Hirtelen a ruhái bosszantani kezdtek, mivel így csak én voltam teljesen meztelenül. Gyengéden húztam a pólóját és a nadrágja derekát. Gyorsan vette az üzenetet, megtörte a csókot és remegő ujjakkal próbálta kicsatolni az övét. 

Újra csókolni kezdtem és a nyögött az ajkaimon, ahogy a kezeim az alsó teste felé kalandoztak, hogy segítsek kikapcsolni az övet és megszabadulni a ruháitól. Mikor kész lettünk, Niall keresztülhajította őket a szobán, a többi ruha tetejébe. Az ír fiú utána a pólójával folytatta, felfedve tónusos felsőtestét és a kockáit. Áhítattal bámultam, először láttam teljes fénynél, így meztelenül, ahogy a természet teremtette. Elmosolyodott, majd visszarángatott a lefagyott állapotomból egy gyengéd csókkal. 

Niall kezei a combjaim felé indultak, lassú érzéki köröket leírva, mely egy hangos nyögést váltott ki belőlem. Lélegzetelállítóan közel került a csiklómhoz, majd tétovázva megnyalt. Megremegtem és megragadtam a kanapé terítőjét és szorosan markoltam azt. Az arcom eltorzult a gyönyörtől, Niall folytatta a nyelvvel dugást, miközben ujjaival a csiklómat izgatta keményen. 

Hirtelen, bár nem tehetek róla, de belém hasított a tudat, hogy nem helyes, hogy élvezem, amit velem tesz. A kanapénak szegeztem magam, nem mocorogtam tovább és még a lélegzetem is visszatartottam. Szorosan behunytam a szemem és karjaimmal magamat öleltem. 

Niall tisztán érezte, hogy megfeszültem, mert testével felcsúszott az enyémre, majd megcsókolt. Válaszoltam a csókjára és gondolatban szinte láttam zavart arcát magam előtt. 

- Gyerünk Soph… Azt akarom, hogy élvezd. 

- De ez nem helyes! – zokogtam 

- Valamitől félsz, igaz? – kérdzete. Kinyitottam a szemem és bólintottam. – Jó ég, a szemeid olyan kékek, amikor sírsz… - sóhajtotta 

Elfordítottam a fejem, nem akartam bedőlni a bókjainak. 

- Sophie… szerelmem. Mitől félsz? 

- Niall, ez fáj! Nem ti, fiúk vagytok, akik a fájdalmat érzik, amikor ez megtörténik. Nektek csak az élvezet jut. – nyöszörögtem, de közben olvadoztam aggodalmas tekintetétől. 

- És, ha megígérem, hogy nem fog fájni? – ajánlotta a szexi akcentusán, míg én újra felé fordítottam az arcom és újra elvesztem a szemeiben. 

- Hogy tudnád ezt megígérni? 

- Bízol bennem? – vágott vissza. Tétován igent bólintottam a fejemmel. – Akkor koncentrálj az élvezetre és csak is az élvezetre, amíg ezt teszem. – És óvatosan belém vezette két ujját. 

Az első dolgom volt felnyögni. Igaza volt: nem látom, hogy mit tesznek az ujjai és nem gondolok a fájdalomra, amit okozhatnának nekem. A testem hamarosan a vágytól rángatózott és az ösztöneim eluralkodtak rajtam. Mozgatni kezdtem a csípőmet, hogy sietve elé menjek mozdulatainak és újra nyögdécseltem. 

- Többet szeretnél? – hangját a vágy és szenvedély színezte. Nyögtem és jóváhagyóan bólintottam. – Tartsd csukva a szemed. – utasított. Éreztem, hogy megmozdul és körözni kezd az ujjaival bennem, de csak bizonytalanul, mintha a másik kezével éppen valami mást csinálna. Nedveim végig folytak a combomon, egészen le a kanapéra. Nyöszörögtem egy kicsit, ahogy egy másik ujj kapcsolatba lépett a megduzzadt csiklómmal. 

- Niall… Még… Kérlek! 

Szenvedélyem hirtelen a tetőfokára hágott, ahogy a legnagyobb meglepetésemre, teljes hosszával belém hatolt. Ezen a ponton a fájdalom már tompa volt és távolinak tűnt. Sóhajtottam gyönyörömben, ahogy Niall mozdulatlanul bennem nyugvott, csókolt és gyöngéd szavakat suttogott a fülembe. 

- Készen állok Niall. – mondtam ahogy a gyönyör ellepett, mint egy hullám. Mozdulatai lassúak és szenvedélyesek voltak, s beleadott mindent, amit csak tudott. A csúcspontom már közel volt, amit egyedül a gyönyörnek köszönhettem, amit a szerelmeskedése okozott. A kis szöszim megcsókolt és rám keményen tört az orgazmus. Megragadtam és úgy kapaszkodtam belé, mintha egy mentőmellény lenne, ami a tengerfelszínen tart. Mozdulatai lomhábbá váltak és megcsókolt mielőtt egy morgással belém élvezett. 

Magához szorított néhány másodpercig, majd kihúzta belőlem férfiasságát. 

- Szóval, megszegtem az ígéretem? – lihegte 

- Nem… 

Őszintén mosolygott és leszálltunk a nedvekkel borított szófáról. Valahogy egyszerűen jól éreztem magam és nem tudtam megállni, hogy visszamosolyogjak rá. Felöltözött és nekem is segített felvenni a ruhákat, mint ahogy Harry is tette, de ez alkalommal teljesen ébren voltam. Visszanéztem a kanapéra. 

- Mit fog a menedzsment ehhez szólni? – kuncogtam kicsit, rossznak érezve magunkat 

- Le se szarják. – rántott vállat, majd egy gyors puszit nyomott a számra és kívül húzott a ’szobájából’. Sétáltunk a kihalt folyosón, majd kinyitotta az ajtót, ami a lépcsőhöz vezet. 

- Hová megyünk? – kérdeztem aggódva. 

- Vissza kell vigyelek Harry-nek. – mondta kelletlenül 

- De azt mondtad… 

- Nem érdekel mit mondtam. Vissza kell adjalak Harry-nek, hiszen egyben kell tartani a bandát. Ha nem teszem, a srácok mind nekem esnek és akkor a One Direction feloszlik. Márpedig az nem eshet meg, hogy egy lány hibájából hulljon darabokra egy fiúbanda. – köpte nyersen. Úgy éreztem, mintha pofán vágtak volna. Minden kedvesség, amit Niall-től kaptam elkámforgott. El akartam rohanni tőle, de ő mintha a gondolataimban olvasna, megragadott mielőtt teljesen megtudtam volna fordulni.

10 megjegyzés:

  1. NIALL!!!!!!! :DDDDD ez a rész volt eddig a kedvencem ._. imádtam! :DDD

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ohh, dear Bius. Nekem is ez az egyik kedvencem :)

      Törlés
    2. annyira jó ._. :DDDDDDDDD dina hogyhogy még nincs itt :OOOO HAHA

      Törlés
    3. Ohh, ide fog ő érni szerintem hamarosan, biztosan amíg húztam az agyát közben dolga akadt :)

      Törlés
  2. Most komolyan nem hiszem el, hogy ez a vége O_o Könyörgök holnap hozd az új részt, mert nem élem túl ha nem olvashatom hamar a folytatást :3

    VálaszTörlés
  3. Istenem imadoooom*-* kerlek minel hamarabb hozd a koviiit:))

    VálaszTörlés
  4. Most mondjam, hogy fantasztikus, mint mindig ? :) Holnap kövit.<3 pussz: F.*

    VálaszTörlés
  5. Nagyonjó kövit gyorsan*----*

    VálaszTörlés
  6. Szia. Nagyon jó lett :) hamar hozd a kövit :)

    VálaszTörlés
  7. eddig Louis volt a kedvencem, de most abszolút beleszerettem Niall- ba... <3

    VálaszTörlés